Še ena brezplačna e-knjiga

Runes, Ednah WaltersTo poletje brezplačnih e-knjig ne zmanjka. V juliju e-knjigo podarja avtorica Ednah Walters, gre za fantazijski roman za mlade odrasle z naslovom Runes, ki je prvi del knjižne sage z istim naslovom (Runes).

 Zgodba govori o sedemnajst letni Raine Cooper, ki ima več kot dovolj svojih težav (očetovo izginotje, mamin nenavaden odziv na njegovo izginotje in selitev Raininega najboljšega prijatelja/simpatije), k temu pa se doda še skrivnosten nov sosed, ki s svojo aroganco in  temačnostjo vzbudi Rainino zanimanje…

Knjigo sem že začela brati in lahko poročam, da je malce boljša od Srha, čeprav osnovna zgodba za zdaj precej spominja na Twilight (Somrak, avtorice Stephenie Meyer ) ali Lux knjižno serijo (Jennifer L. Armentrout). Zagotovim lahko, da gre v tem oziru za tipičen fantazijski romanček za mlade odrasle, v katerih ne gre brez čarovnije, skrivnosti, prepovedane ljubezni (morda celo ljubezenskega trikotnika?), spotenciranih čustev, kjer gre na vse ali nič in najstniških iluzij o pobegu iz realnega sveta.

Ednah Walters, Runes.

Zabavno, lahko in na srečo brezplačno branje. Berete jo lahko preko Amazon Kindle app-a, preprosto si aplikacijo naložite na mobitel, tablico ali računalnik, v vgrajenem iskalniku poiščete omenjeno knjigo in že lahko berete. Dobra novica je tudi ta, da za branje knjige preko aplikacije ne potrebujete internetne povezave.

Prijetno branje!

Mirjana

Save


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja